BlogNení to jen ledajaká letní škola, ale zážitek na celý život

24. duben 2024 | LŽŠ

Už odmalička jsem toužila psát a se slovy mi to docela šlo, proto jsem se rozhodla jet na LŽŠ, kde se mi však otevřel úplně jiný svět. 

Není to jen ledajaká letní škola, ale zážitek na celý život, kde se najde v něčem každý, ať už ho zajímá politika, média, či je rád kreativní.

Na LŽŠ oceňuji nejvíce bohatou nabídku oborů – máte si opravdu z čeho vybírat a každý obor vám nabízí nové zkušenosti a vědomosti. Já se například na rádiu naučila, jak mám pracovat se svým hlasem, stříhat reportáž a také jsem se díky rádiu vystoupila ze své komfortní zóny a udělala jsem rozhovor s Terezií Tománkovou.

Pokud vás to na LŽŠ bude bavit – můžete jet opět další rok a zkusit jiný obor, kde se opět naučíte a dozvíte zcela nové věci, ať už od lektorů, kteří jsou všichni do jednoho úžasní, tak i od hostů, kteří jsou do Havlíčkova Brodu taky zváni.

Na LŽŠ se samozřejmě většina z nás nevrací jen kvůli vědomostem, ale taky hlavně kvůli kolektivu, který je každý rok skvělý. Ať už pocházíte odkudkoliv a jste jakýkoliv v Havlíčkově Brodě se vždycky jako parta sejdeme u jednoho stolu, ať už v hospodě, nebo v kavárně.

Eva Schimetzková

Aktuality

Chystáme oslavy 20 let! Do Brodu se sjedou všichni absolventi

Velkolepý homecoming. Tak to bude vypadat v Havlíčkově Brodě v sobotu 24. srpna. Přes 170 přednášek,…

Publikováno 24. 4. 2024

Celá aktualita