BlogVáclav Beránek: Život dělím na období před letní školou a po letní škole

1. srpen 2019 | LŽŠ | Tagy: Letní žurnalistická škola, LŽŠ, Letní žurnalistická škola Karla Havlíčka Borovského, Václav Beránek

Nikdy mne život nepřestane udivovat, fascinovat. Jedno setkání může odstartovat Změnu. S troškou nadsázky a možná i úplně bez ní můžu říct, že svůj život dělím na období před letní školou a po letní škole.

Setkání s Milanem Pilařem bylo pro mne zlomové v několika směrech. Řekl mi o projektu letní školy a nabídl účast. Bez váhání jsem souhlasil. Neměl jsem ani tušení, že mne to „poznamená“ na celý život. Nejenže s Milanem nás pojí Přátelství, ale díky letní škole jsem potkal další úžasné lidi, kteří jsou součástí mého života stejně jako Milan.

Byl a jsem doslova u vytržení, co všechno s člověkem udělá pět dní. Pět dní s úžasnými lidmi, pět dní poznávání lidí nových. Pět dnů, které obohatí všechny přítomné a zanechají dojmy, nová Přátelství a zkušenosti. Zkušenosti, jenž se vyplatí vědět. Obohacení po všech stránkách. Pro shrnutí si vypůjčím větu mojí kamarádky Terky B. – „Jednou LŽŠÁK, navždy LŽŠÁK!“ Vzhůru na Letní žurnalistickou školu Karla Havlíčka Borovského -15. ročník, máme občanku!

Václav Beránek, několikanásobný absolvent Letní žurnalistické školy KHB

Aktuality

LŽŠ má svůj podcast s názvem Podkec s Havlíčkem

Naši studenti letošní 19. ročník zpestřili o další zajímavý projekt: Podkec s Havlíčkem! Zaposlouche…

Publikováno 3. 10. 2023

Celá aktualita