Ochrana osobních údajů

Organizace Centrum Vysočina, o. p. s., pořádající Letní žurnalistickou školu Karla Havlíčka Borovského v souvislosti s přihláškami studentů zpracovává následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení;
  • adresa bydliště;
  • věk;
  • název školy, na které účastník/účastnice studuje;
  • telefon;
  • e-mailová adresa.

Informace o osobních údajích typu jméno, příjmení, adresa bydliště, telefon a e-mailová adresa slouží k tomu, abychom byli schopni účastníkům zajistit hladký průběh Letní žurnalistické školy (např. e-mail využíváme ke komunikaci se studenty, telefon především v době průběhu kempu či při příjezdu studentů na místo konání). Informace typu název školy studenta/studentky a věk využíváme anonymizované pro statistické účely.

Správcem údajů je Centrum Vysočina, o. p. s., se sídlem Beckovského 1874, 580 01 Havlíčkův Brod, IČO: 27470148. Zabezpečení osobních údajů splňuje požadavky dané z. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů.

V souhlasu se z. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Obecným nařízením EU 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) má účastník v souvislosti se zpracováním osobních údajů následující práva:

  • právo na přístup ke svým údajům
  • právo na opravu a odstranění nesprávných údajů
  • právo na podání vysvětlení ohledně zpracování
  • právo odvolat souhlas se zpracováním.

Aktuality

Workshop o marketingu na sociálních sítích přivezou profesionálky z We Are Signature

Svět marketingu na sociálních sítích není jenom o hezkých obrázcích. Studenty letošní Letní žurnalis…

Publikováno 6. 8. 2019

Celá aktualita

Blog

Lucie Konečná: Lze se uživit blogováním?

Na internetu najdete tisíce blogů. V dnešní době je založení vlastní internetové stránky tak jednodu…

Publikováno 12. 8. 2019

Celý článek