Ochrana osobních údajů

Organizace Centrum Vysočina, o. p. s., pořádající Letní žurnalistickou školu Karla Havlíčka Borovského v souvislosti s přihláškami studentů zpracovává následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení;
  • adresa bydliště;
  • věk;
  • název školy, na které účastník/účastnice studuje;
  • telefon;
  • e-mailová adresa.

Informace o osobních údajích typu jméno, příjmení, adresa bydliště, telefon a e-mailová adresa slouží k tomu, abychom byli schopni účastníkům zajistit hladký průběh Letní žurnalistické školy (např. e-mail využíváme ke komunikaci se studenty, telefon především v době průběhu kempu či při příjezdu studentů na místo konání). Informace typu název školy studenta/studentky a věk využíváme anonymizované pro statistické účely.

Správcem údajů je Centrum Vysočina, o. p. s., se sídlem Beckovského 1874, 580 01 Havlíčkův Brod, IČO: 27470148. Zabezpečení osobních údajů splňuje požadavky dané z. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů.

V souhlasu se z. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Obecným nařízením EU 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) má účastník v souvislosti se zpracováním osobních údajů následující práva:

  • právo na přístup ke svým údajům
  • právo na opravu a odstranění nesprávných údajů
  • právo na podání vysvětlení ohledně zpracování
  • právo odvolat souhlas se zpracováním.

Aktuality

Letní škola se ohlédne nejen za Karlem Havlíčkem Borovským covidu navzdory

Sedmnáctý ročník letní školy, který se uskuteční ve druhé polovině srpna prezenčně, nebo v online va…

Publikováno 14. 4. 2021

Celá aktualita

Blog

Léto bez LŽS si už ani neumím představit

Na začátek je asi dobré zmínit, že nejsem typický účastník LŽS. Orientuje se totiž primárně na stude…

Publikováno 2. 5. 2021

Celý článek